Altın Yumruk’ta mesai başladı

Altın yumruk Spor Kulübü’nde çalışmalara yeniden start verildi. Antrenör İskender Oflu, korona virüsü nedeniyle ara verdikleri çalışmalara 80 gün sonr...

Altın yumruk Spor Kulübü’nde çalışmalara yeniden start verildi. Antrenör İskender Oflu, korona virüsü nedeniyle ara verdikleri çalışmalara 80 gün sonra yeniden start verdiklerini söyledi. Oflu, “1988 yılında açmış olduğum kulübüm 32 yıldır gençlere hizmet vermekteydi. Korona virüsü nedeniyle 80 gündür kapalıydık. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşatmaz. Şimdi 18 yaş altı sporcularımıza Çarşamba ve Cuma, büyük sporcularımıza ise her gün antrenman yapmaktayız. Antrenmanlarımızı kurallara uyarak yapıyoruz” dedi. Yetkililere de seslenen Oflu, “Bu zorlu dönemde uzun bir süre çalışamadık. Bu bakımdan oldukça sıkıntı yaşadık. Yetkilelerden bu konuda bize destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

05 Haz 2020 - 10:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.