Adıgüzel kolları sıvadı

İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Esiroğluspor’da yeni yönetim belirlendi

Trabzon’un Esiroğlu Beldesininin İkinci Amatör Kümede mücadele eden Lacivert Beyazlı futbol takımı Esiroğluspor’un yeni başkan ve yönetimi belirlendi. Yönetimi devir alan yeni Başkan Adıgüzel, “Yeni bir heyecan ve yeni isimler ile yola çıkıyoruz. Bu yıl hedefimiz şampiyonluktur” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un 2.Amatör A Grubunda mücadele eden Esiroğluspor’da yeni yönetim görevi devir aldı. Yönetimi devir alan yeni Başkan Ömer Faruk Adıgüzel, Trabzon Büyükşehir Meclis Üyesi ve Maçka Belediyesi Başkan vekili olarak görev yapmaktadır. Esiroğluspor’u hak ettiği yere getireceğini ifade eden Başkan Adıgüzel, “Öncelikle bugüne kadar Esiroğlusporumuza katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Bugün yönetimi biz devir aldık. İnşallah yeni bir heyecanla yola çıkıyoruz. İnşallah bu yıl yapacağımız çalışma ile şampiyonluk hedefimizdir” dedi.

Esiroğluspor Başkanı Ömer Faruk Adıgüzel, yönetim kurulu ise; Keramettin Keskin, Genca Aydın, Lokman Akyüz, Eyüp Erkan Atalar, Ömer Çolak, Volkan Yavuz, Adem Abanoz, Özgür Sünger isimlerinden oluştu.

28 Eyl 2020 - 09:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.