4 TAKIMIN DA ŞANSI EŞİT

Trabzonlu teknik adam Tetik, Bölgesel Amatör 3. Bölge 2. Grup’u değerlendirdi;

4 TAKIMIN DA ŞANSI EŞİT
Haber albümü için resme tıklayın

Bölgesel Amatör Lig’de heyecan 9 Haziran Çarşamba günü start alacak. Trabzonlu başarılı teknik adam Orhan Tetik, Tonya Doğanspor ve Sebat Gençlikspor’un mücadele edeceği Bölgesel Amatör 3. Bölge 2. Grup’u değerlendirdi. Tetik, grupta yer alan 4 takımın da şansının eşit olduğunu söyledi. Tonya Doğanspor ve Sebat Gençlikspor’un uzun bir süredir çalışmalarını devam ettirdiğini belirten Tetik, sözlerine şöyle devam etti:

“İki takım da uzun süredir çalışıyor. Tonya Doğanspor daha deneyimli ve tecrübeli bir kadroya sahip ve yönetim olarakta BAL Ligine hakim yapıları var. Sebatspor ise amatör kümeden gelen oyuncularla iskeleti bozmadan yaptığı takviyelerle lige girecek. Tabiki büyük bir camia ve çok deneyimli hocaya sahipler. Onlar da bunu kullanmak isteyecekler. Tabiki daha genç ve dinamik bir takım Sebatspor. O da avantaj gibi görünüyor.

Grupta yer alan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Ünye 1957spor’un da güçlü ekipler olduğunu ifade eden Tetik, “Bu iki takım da ciddi yatırım yaptılar. BAL Ligi’nden kendini kanıtlamış oyuncuları kadrolarına kattılar. Güzel bir yarış olacak bence. Bu 4 takım da birbirine eşit güçte sayılabilecek takımlar. 4 takımın da şansı eşit. Tabiki gönlümüz Tonya doğanspor ya da Sebat Gençlik’den birisinin bir üst tura gitmesi. İnşallah da öyle olur” dedi.

Ligin statüsüyle de ilgili bilgi veren Tetik sözlerini şöyle noktaladı, “Bir üst grupta 8 şampiyon gelecek ve eleme usulü maçlar oynanacak. Orda ki maçların telafisi yok. Ama imkansız değil. Sonuç ta 1 takım 3. Lig’e çıkacak. Eğer bizim takımlarımız bu grubu geçerse bir tanesinin elemelerde daha şanslı olacağını düşünüyorum. Şimdiden iki takımada başarılar dilerim.”

HABER:Erdoğan BEKAR

02 Haz 2021 - 13:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.