3 puanla devam edeceğiz

Ligde son 2 maçını kazanan Gümüşhanespor’da Asbaşkan Ceylan, “Eyüpspor maçını da kazanmak istiyoruz” dedi.

Gümüşhanespor hız kesmek istemiyor... TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kötü gidişine son 2 maçını kazanarak son veren kırmızı-beyazlı ekip çıkışını bu hafta saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Eyüpspor’u da mağlup ederek sürdürmek istiyor. Bu 90 dakikanın hazırlıklarına bugün teknik patron Metin İlhan nezaretinde kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla start verecek olan Gümüşhanespor’da Asbaşkan Fazıl Ceylan, Eyüpspor maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

Takımın ligde son 2 maçta gerçek futbolunu ortaya koyduğunu ifade eden Ceylan, “Bu iyi futbolumuzun karşılığını da puan olarak aldık. Üst üste oynadığımız 2 maçı da kayıpsız geçmek bizim için çok önemli bir başarı oldu. İyi gidiyoruz. Üst üste iki maç kazandık, üçüncüsünü de kazanmak istiyoruz. Takımımız kendine inandığı takdirde ligde yenemeyeceğiz takım yok. Bunu son 2 maçımızı kazanarak gösterdik. Eyüp karşısında 3 puana ulaşacağımıza inanıyoruz. 3 puanla devam edeceğiz” dedi.

28 Mar 2019 - 13:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.