Yüreğir’de ücretsiz evde bakım hizmeti

ADANA,()-YÜREĞİR Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz evde bakım hizm...

ADANA,()-YÜREĞİR Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz evde bakım hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Yüreğir Belediyesi, büyük beğeni toplayan Belediyeniz Yanınızda Projesi ile düzenli olarak ilçe genelinde dışarı çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engelli bireylere yönelik evde kişisel bakım hizmeti veriyor.

Pandemi sürecinde gerekli tüm önlemleri alarak hizmetlerini aralıksız sürdüren Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ekipleri, yaşlı, hasta ve engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek saç ve sakal tıraşlarını yapıyor.

Özellikle hasta, engelli ve yaşlı yakınlarının uygulamadan memnuniyet duyduğunu ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların 0322 321 61 61’i arayarak bu projeden ücretsiz olarak faydalanabileceklerini belirtti.

Hasta, yaşlı ve engelli bireylerin bakımının zor olduğunu ve uzman personeller tarafından yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar ise projeyi hayata geçiren Başkan Kocaispir ve ilgili personellere teşekkür etti.

28 Oca 2021 - 14:46 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.