Yol müjdesi verdi

AK PARTİ TrabzonMilletvekili Salih Cora, önceki gün Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Cora, ilk etapta Karayolları 10. Bölge...

AK PARTİ TrabzonMilletvekili Salih Cora, önceki gün Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Cora, ilk etapta Karayolları 10. Bölge Müdür Yardımcısı Serdar Ateş ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile Yeşilova, Doğançay, Fatih, Ağıllı mahallelerinden geçen ve Maçka’ya ulaşımı sağlayan bağlantı karayolu güzergahında incelemelerde bulundu. Mağmat yolu olarak bilenen yaklaşık 21 km’lik bir alanda yol genişletme ve asfaltlama çalışmasının Yeşilova-Doğançay arasında yapıldığını ifade eden Cora, “Yolun 5 km’lik kısmında yol genişletme, asfaltlama ve istinat duvarı çalışmaları tamamlanarak standartlara uygun hale getirildi. Kalan 16 km’lik kısmın ikmal ihalesi yapılarak çalışmalara hız verilmesi gerektiği için Karayolları Genel Müdürü hemşehrimiz Abdülkadir Uraloğlu ve hemşehrimiz gururumuz Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ile görüşmelerde bulunuldu. Yol çalışmaları tamamlandığında belirlenen güzergâh üzerinden Esiroğlu Maçka’ya alternatif bir ulaşım sağlanabilecek. Ayrıca merkez ilçemizin nüfusunun yoğun olduğu kırsal kesimlerinde yaşayanlara hizmet edecek trafik rahatlayacaktır.” dedi. Cora, buradaki incelemelerinin ardından Ziraat Bankası Trabzon Bölge Müdürü Murat Alkan’ı ziyaret etti. Alkan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Cora, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

17 Oca 2021 - 09:45 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.