Yıldırım'da temizlik uygulamaları

BURSA'da Yıldırım Belediyesi ilçedeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini hem yenileri hem de bakım ve onarımı ya...

BURSA'da Yıldırım Belediyesi ilçedeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini hem yenileri hem de bakım ve onarımı yapılanlarla değiştirmeye devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, geride kalan son 6 ayda yaptığı çalışmalar kapsamında 1800 adet galvaniz çöp konteynerini ilçe sakinlerinin kullanımına sundu. Konteynerlerin boya, yenileme ve onarım gibi bakımlarını kısa bir sürede tamamlayarak tekrar kullanıma hazır hale getiren ekipler, bu doğrultuda konteyner satın alınmasına harcanan paradan da büyük ölçüde tasarruf sağladı. Öte yandan belirli aralıklarla konteynerlerde hijyen çalışması gerçekleştiren ekipler, mikrop, bakteri ve virüslerin çoğalarak yayılmasını önlemek adına konteyner temizleme çalışmalarını sıklaştırdı.

HİZMET ARTTI MALİYET DÜŞTÜ

Bu tarz bakım ve onarım işlerini kendi bünyelerinde yaparak belediye bütçesine önemli bir katkı sağladıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Tasarruf öncelikli bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bu minvalde kendi bünyemizde yapabileceğimiz bakım ve onarım işlerini Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz ekipler ile gerçekleştiriyoruz. Bu hem daha hızlı bir şekilde sorunları çözmemizi sağlıyor hem de büyük ölçüde tasarruf etmemize imkan tanıyor. Ekiplerimiz bir yandan konteynerlerin temiz görünmesi, mikrobik ve bakteriyel anlamda daha sağlıklı olması amacıyla yeni konteynerlerin dağıtım işlemlerine devam ederken diğer yandan da yıpranan ve eskiyen çöp konteynerlerinde tadilat işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürerek Yıldırım’ın ihtiyaçlarını ve eksiklerini gidermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

12 Eyl 2020 - 15:26 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.