Vatandaş AK Parti'den Umudunu Kesti

Milletvekili Örs, sahadan mesaj verdi

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Ortahisar ilçesinde mahalle ve köy ziyaretleri yaptı, “Vatandaş Ak Parti'den umudunu kesti” dedi.

Parti yöneticileri ve mahalle başkanları ile Fatih Mahallesi, Kireçhane Köy Pazarı ve Gölçayır’ı ziyaret eden Örs, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Mahalle ve köylerimizde vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz ve parti teşkilatlarımız ile birlikte il il, ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşlarımızı dinliyor; birebir yaptığımız görüşmeler sonucunda onlardan bize iletilen sorunları TBMM'de gündeme getiriyoruz. Her yerde halkımız ile iç içeyiz. Allah’a şükürler olsun, kırsal ya da merkez fark etmez, nereye gidersek gidelim halkımızın yakın ilgisi ve teveccühü ile karşılaşıyoruz.” dedi.

Mahalle ve köy ziyaretleri kapsamında esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla görüşen Milletvekili Hüseyin Örs, AK Parti’nin milletin sorunlarına karşı duyarsız olduğunu belirterek, “Milletimiz bize iktidarı denetleme görevi verdi ve bizde bu görevi, layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Hayatın her alanında, vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal anlamda ağır sorunlar yaşadığı gerçeğini iktidar partisi görmezden gelse de İYİ Parti olarak biz; ekonomiden adalete, gençlerimizin sorunlarından, işsiz vatandaşlarımıza, çiftçilerimizden emeklilerimize, esnafımızdan memurlarımıza kadar, her bir vatandaşımızın, iktidar karşısında hakkını, hukukunu savunmaya, milletimizin gerçeklerini, iktidara göstermeye çalışıyoruz. Onlar çeşitli manşet haberlerle algı tiyatrosu çevirirken biz, memleketimizi karış karış dolaşıyor, vatandaşımızın derdini dinliyoruz. Onlar her şeyin yolunda olduğunu, ülkenin her manada büyüdüğünü söylese de biz, vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sorunları bizzat gidip görüyoruz. Onlar, ekonominin çöktüğünü, gençlerin işsiz olduğunu, vatandaşın geçinmekte zorlandığını inkâr edip sonra porsiyonları küçültün dese de biz, esnafın halinin perişan olduğunu, zorlukla ayakta durduğunu, birçoğunun kepek kapattığını ve iflasın eşiğinde olduğunu; işsizliğin arttığını, vatandaşlarımızın her geçen gün borçlandığını ve evlerini geçindirmekte zorluklar yaşadığını halkın içinde olarak bizzat görüyoruz. İktidar milletten uzaklaşmış ve sorunların çözümüne karşı duyarsızlaşmıştır. Milletimiz, İktidarın zenginlik masallarını dinlemeyi değil; güçlü, zengin ve mutlu bir ülkede yaşamak istiyor. İYİ Parti olarak biz bunu başaracağız. Vatandaşlarımız bunu gördü. Vatandaşlarımız iktidardan şikayetçi, iktidardan umudunu kesmiş durumda. Milletimiz bizi çağırıyor, Millet İYİ Parti iktidarını bekliyor. Milletin umudu İYİ Parti’dir." ifadelerini kullandı.

12 Tem 2021 - 15:37 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.