Trabzonlu şampiyondan acı haber!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinden olan ve ailesi ile birlikte Bursa’ya taşınıp orada yaşamını sürdüren Avrupa Şampiyonu eski boksör Resül Küçük’ten acı h...

Trabzon’un Akçaabat ilçesinden olan ve ailesi ile birlikte Bursa’ya taşınıp orada yaşamını sürdüren Avrupa Şampiyonu eski boksör Resül Küçük’ten acı haber geldi.

Küçük’ün hayatını kaybettiği bilgisi Trabzon spor canmiasında üzüntü ile karşılandı.

Küçük’ün, naaşının Akçaabat’a getirilerek burada defnedilmesi bekleniyor.

etruy457465.webp

Bursaspor’dan Başsağlığı mesajı

Bir dönem kulübümüzde de boks yapan eski Avrupa Şampiyonu Resul Küçük’ün vefat ettiği haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

resul_sampiyon2.webp

Trabzon’da omuzlarda karşılanmıştı

2010 yılında Bulgaristan da yapılan Avrupa Boks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil Resul KÜÇÜK, tüm rakiplerini yenerek, Avrupa Şampiyonu olmuştu.

Memleketi Trabzon’da büyük sevgi gösterileriyle karşılanırken, “Bundan sonraki hedefim, dünya şampiyonu olmaktır” ifadelerini kullanmıştı.

19 Tem 2021 - 16:45 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.