Trabzon'da Jandarma Baskını

Trabzon’da sahte içki imalathanesine baskın.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde, imalathaneye düzenlenen baskında bulunan sahte alkol ve çeşitli malzemelere el koyuldu. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki imalatı ve ticareti yapıldığı bilgisi üzerine Akçaabat ilçesinde adreslere operasyon düzenledi. Baskında 2 şüpheliye ait adres ve çevresinde arama yapıldı. İmalathanede 124,5 litre sahte içki, 1 litre etil alkol, 80 santilitre içki yapımında kullanılan aroma ile alkol yapımında kullanılan malzemeler, boş şişeler ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 1’i, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı

28 Eki 2020 - 13:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.