Trabzon'da bir yangın daha

Trabzon'un Çaykara ilçesinde meydana gelen örtü yangını söndürüldü

Alınan bilgiye göre,Çaykara'da ilçeye bağlı Karaçam Mahallesi'nde sabah saatlerinde örtü yangını çıktı. Yangın, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının elektrik tellerinin kopması sonucu çıktığının tahmin edildiğini söyledi.Tok, yangının ekiplerin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldüğünü kaydetti. Öte yandan, Köprübaşı ilçesinde de örtü yangını çıktığı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldüğü öğrenildi.

31 Eki 2020 - 14:10 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.