Şüpheli çantadan kuruyemiş ve cips çıktı

ISPARTA'da otobüs durağında unutulan sırt çantası fünyeyle patlatıldı. Çantanın içinden kuruyemiş ve cips paketleri çıktı. Olay, saat 16.00 sıraların...

ISPARTA'da otobüs durağında unutulan sırt çantası fünyeyle patlatıldı. Çantanın içinden kuruyemiş ve cips paketleri çıktı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Çünür Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Bölge Trafik Şubesi binasına 100 metre mesafedeki otobüs durağında meydana geldi. Durakta unutulan çantayı gören çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri güvenlik önlemi alarak bomba imha ekibini çağırdı.

Özel kıyafetli uzman şüpheli çantayı duraktan yola çektikten sonra fünye ile patlattı. Bu esnada Isparta- Afyon karayolu da trafiğe kapatıldı. Çantanın içerisinden kuruyemiş ve cips paketleri çıktı.

05 Ağu 2020 - 17:11 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.