Son mesajı ortaya çıktı!

Aydın'ın Didim ilçesinde sahil kenarında park halinde olan otomobilinde cansız bedeni bulunan Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt'un (45) makamından çıkarke...

Aydın'ın Didim ilçesinde sahil kenarında park halinde olan otomobilinde cansız bedeni bulunan Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt'un (45) makamından çıkarken personeliyle helalleştiği, şoförü ve korumasına da 'Hakkınızı helal edin' yazılı mesaj gönderdiği öğrenildi. Kurt, bugün memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesinde toprağa verilecek.17 Eylül 2018 tarihinden bu yana Kuyucak Kaymakamı olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Kurt, iddiaya göre, dün mesai saati bitiminde, makamından ayrılırken personelle helalleşti. Kurt'un eve gitmemesi üzerine durumdan şüphelenen yakınları, telefonla da ulaşamayınca jandarma ile polise ihbarda bulundu.Hemen harekete geçen ekipler, Kaymakam Kurt'un telefon sinyalinden Didim Akbük Mahallesi'ndeki sahil kenarındaki kayalık bölgede olduğunu belirledi. Saat 21.00 sıralarında bölgeye ulaşan ekipler, Kaymakam Kurt'u otomobilinde, elinde tabanca ile başından vurulmuş halde buldu. Savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından Kaymakam Kurt'un cansız bedeni, önce Didim Devlet Hastanesi'ne ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ŞOFÖRÜ VE KORUMASINA 'HAKKINIZI HELAL EDİN' MESAJI GÖNDERMİŞ

Kaymakam Kurt'un cansız bedeninin bulunmasından 1.5 saat önce şoförü ve korumasına 'hakkınızı helal edin' yazılı mesaj gönderdiği belirlendi. Jandarma, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, Kurt'un intihar etmiş olma olasılığının kuvvetli olduğu bildirildi.

03 Nis 2021 - 13:36 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.