Operada piyanolu kutlama

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), müzik severleri Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98'inci yılına özel piyanolu 'Cumhuriyet Bayramı Kon...

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), müzik severleri Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98'inci yılına özel piyanolu 'Cumhuriyet Bayramı Konseri'nde buluşturdu.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesinde gerçekleşen konserde Aslı Ayan (Soprano), Serap Demirhan Işık (Soprano), M. Burak Pektaş (Tenor), Mehmet Ali Tutar (Bariton) solist sanatçılar olarak sahneye çıktı.

Solistler aralarında Türk besteciler A. Zeynallı, İ. Baran, Y. Tuğra, S. Akdil'in de yer aldığı dünyaca ünlü bestecilerin 'Elvira'nın Aryası', 'Ülkem', 'Köroğlu', Elifin Düşü', 'Kolbaşı', 'Efem', 'Gülebilmez Gülüm', 'O sole mio' adlı eserleri, piyanistler Metin Kiper ile A. Sait Karabulut eşliğinde yorumladı.

Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının perdeye yansıtılan dijital görselleriyle de desteklenen konser, '10'uncu Yıl Marşı'nın büyük bir coşkuyla hep bir ağızdan seslendirilmesiyle sona erdi. Keyifli dakikalar yaşayan izleyici, sanatçıları ayakta dakikalarca alkışladı.

31 Eki 2021 - 12:58 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.