Mudanyalı çocukların bilim turu

Semih ŞAHİN/BURSA,()- BURSA Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan ilkokul öğrencilerini düzenlendiği bilim turlarıyla Bursa Bilim ve Tekn...

Semih ŞAHİN/BURSA,()- BURSA Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan ilkokul öğrencilerini düzenlendiği bilim turlarıyla Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi ile buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Mudanya Hasan Bey Sanat Merkezi tarafından hayata geçirilen ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Kültür A.Ş işbirliğinde uygulanan projenin ilk konukları Mudanya Göynüklü Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu 3'ncü sınıf öğrencileri oldu. Mudanya Hasan Bey Sanat Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmalarına katılarak el becerilerini geliştiren küçük öğrenciler, bilim turu sayesinde mahallelerinden alınarak, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’ne getirildi. Okullarında teorik olarak öğrendikleri konuları BTM’de bizzat uygulayarak görme fırsatı bulan öğrenciler, bilimle dolu keyifli bir gün geçirdi.

Kırsal mahallelerde yaşayan öğrencilerin bilim ve teknoloji ile tanışmasına imkan sağlayan proje, etap etap tüm mahalleler için hayata geçirilecek.

27 Şub 2020 - 13:43 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.