KUTSO'dan eğitime tablet katkısı

KUMLUCA Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Kaş ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere 15 adet tablet bağışında bulunuldu. Tabletler, Kaş Kayma...

KUMLUCA Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Kaş ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere 15 adet tablet bağışında bulunuldu. Tabletler, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı'ya teslim edildi.

KUTSO tarafından odanın sorumluluk alanında olan Kaş ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere 15 adet tablet bağışında bulunuldu. Tabletler, Kaşlı olan iş insanı KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Sarıcaoğlu tarafından Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu'nun katıldığı törenle teslim edildi.

KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, "KUTSO olarak pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören ve uzaktan eğitimde zorluklar yaşayan öğrencilerimizin sorunlarının çözümüne, KUTSO'nun olanakları içinde katkı sağlamaya çalışıyoruz. KUTSO'nun sorumluluk alanındaki Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'taki öğrencilerimize bu katkıyı vermeye çalışıyoruz. Kaş'ta da 15 öğrencimizin uzaktan eğitime erişim sorununu çözmek için bu bağışı yapıyoruz" dedi.

Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı da KUTSO'nun eğitim için yaptığı bu bağışa teşekkür ederek, "Uzaktan eğitime erişimde güçlük yaşayan 15 öğrencimizin sorununu çözdünüz. Bu tabletler, uzaktan eğitime erişim sorunu olan 15 öğrencimize hemen ulaştırılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze burada teslim ediyoruz. Teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

28 Oca 2021 - 10:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.