Küçükkumla ve Boğaz’da Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu hizmete girdi

Halil ÖZÇOBAN/BURSA,()-BURSA'da Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da iki yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete girdi. Bursa İl Sağlık...

Halil ÖZÇOBAN/BURSA,()-BURSA'da Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da iki yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete girdi.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, acil sağlık hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve etkin verilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Büyüyen kent nüfusu ve olası vakalara en hızlı sürede ulaşılması gözetilerek yapılan planlamalar doğrultusunda ihtiyaç görülen Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da iki yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldı. Böylece il genelindeki acil sağlık hizmetleri istasyonu sayısı 82'e yükseldi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, yaz döneminin gelmesiyle Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da artan nüfus yoğunluğuna göre iki istasyonu hizmete sunduklarını belirtti. Kaşıkcı, “İlimizde 82 noktada bulunan acil sağlık istasyonlarımız ile acil durum vakalarına hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Bunun yanı sıra sahillere yönelik aldığımız tedbirler doğrultusunda Eşkel’de hizmet vermek için bir ekip de görevlendireceğiz” şeklinde konuştu.

06 Haz 2020 - 12:51 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.