Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin temeli atılıyor

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in seçim vaatleri arasında bulunan ve 82 projeden biri olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin temeli yarın atılıyo...

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in seçim vaatleri arasında bulunan ve 82 projeden biri olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin temeli yarın atılıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in, Oba Mahallesi Çarşamba mevkii Medrese Caddesi'ne projelendirdiği Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin temeli 1 Nisan Perşembe saat 15.00'te atılıyor. Sosyal belediyecilik alanında şehre yeni vizyon ve değer katacak projenin temel atma töreni, pandemi kuralları çerçevesinde çok kısıtlı bir katılımla gerçekleştirilecek.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in şehre kazandırdığı önemli eserler arasında yer alacak projenin 2021 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 2050 metrekarelik alana dairesel olarak planlanan Alanya Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi mimari projesi ve kullanım alanlarıyla fark yaratacak bir eser olacak.

16 DERSLİK VE 200 ÇOCUK KAPASİTELİ OLACAK

Temel atma töreniyle inşaatına hızla devam edilecek projeyle ilgili kısa bir bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçiriyoruz. 82 projemiz arasında yer alan Kreş ve Gündüz Bakım Evi projemizin temelini atıyoruz. Çocuklarımıza, modern bir binada, güvenilir ve sıcak bir yuvada nitelikli bir eğitim kazandıracağız. 16 derslikli ve 200 çocuk kapasiteli kreşimizi bir yıl içinde tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Alanya'mıza ve halkımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim" dedi.

31 Mar 2021 - 15:10 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.