Kovidin bitmesini bekleyip geç kalmayın!

Kovid-19 nedeniyle hastaneye başvurmayan hastalara ‘erken tanı’ uyarısı

Kovidin bitmesini bekleyip geç kalmayın!
Kovidin bitmesini bekleyip geç kalmayın!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon'da 33 yaşındaki bir kadın karnında şişkinlik ve ağrı olmasına rağmen Covid-19 nedeniyle 1 yıldır hastaneye başvurmadığı öğrenildi. Yakın zamanda yapılan operasyonda hastanın karnından 3,5 kg ağırlığında kitle ve 4 litre sıvı çıkarıldığı kaydedildi. Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof.. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, erken tanının hayat kurtarıcı olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Pandemi dolayısıyla her hangi bir rahatsızlığından hastaneye başvurmayan hastalar için uzmanlar sık sık uyarıda bulunuyor. Hastalığının son evresinde hastaneye başvuran hastalar kimi zaman geç de olsa tedavi görüyor. Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, yaptığı açıklamada “Bugün 33 yaşındaki genç hastamızın karnından 3,5 kg ağırlığında bir kitle çıkardık ve yaklaşık 4 litre sıvı boşalttık. Zorlu bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadık.

PANDEMİ KISA SÜREDE SONA ERMEYECEK...

Hastamız bir yıldır karında şişlik ve ağrı şikâyeti olmasına rağmen covid-19 endişesi ile hastaneye başvurmaktan çekinmiş ve ne yazık ki karnındaki kitle kontrolsüz büyümeye devam etmiş. Pandeminin bu hızla yayılması kısa sürede sona ermeyeceğinin işaretlerini veriyor. Ancak bedeninizin verdiği uyarılara kulak verin ve erken tanının hayat kurtarıcı olduğunu unutmayın...” şeklinde ifadelere yer verdi.

Haber:Rabia MOLLAOĞLU

23 Nis 2021 - 09:39 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.