Koronavirüs tedbirlerine uyan berbere teşekkür plaketi verildi

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), ()-BURSA’da İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, pandemi döneminde müşterilerine kişiye özel saç ve sakal traş malzemeleri kul...

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), ()-BURSA’da İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, pandemi döneminde müşterilerine kişiye özel saç ve sakal traş malzemeleri kullanan erberlik yapan İsrafil Yıldız’a teşekkür plaketi verdi.

İnegöl ilçesi kırsal Yeniceköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren berber İsrafil Yıldız, koronavirüs ile mücadele kapsamında müşterilerinin traş malzemelerini ayırarak üzerine isimlerini yazıp fotoğraflarını yapıştırarak saklıyor. Yıldız, hayata geçirmiş olduğu uygulamayla örnek teşkil etti. Pandemi dönemindeki bu uygulaması nedeniyle takdir toplayan berber İsrafil Yıldız’a İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü tarafından teşekkür plaketi verildi.

“VAKALARIMIZ AZALMAYA BAŞLADI”

Kaymakam Görücü, konu ile alakalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Berber arkadaşımız pandemi ile alakalı tüm kuralları işyerinde almış. Bir önceki denetimde bu iş yerini görmüştük. Bizde bu arkadaşımızı teşekkür plaketi vererek takdir etmek istedik. Ben kendisine teşekkür ediyorum bu tip örneklerin çoğalması bizim açımızdan çok önemli. Bakın aldığımız tedbirlerin meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Vakalarımız azalmaya başladı. Bunu fırsat bilerek sıfıra düşüre bilirsek ne mutlu bizlere. Bunun içinde maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edeceğiz. Yine bu hemşehrimiz gibi denetimlerde örnek olarak gördüğümüz esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür belgelerini vermeye devam edeceğiz. Denetimlerde ceza ve ödülü yan yana kullanıyoruz.”

01 Eki 2020 - 17:21 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.