Kocasinan'da yol yenileme çalışmaları sürüyor

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sahabiye Mahallesi’nde devam eden yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Kocasinan Belediyesi,...

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sahabiye Mahallesi’nde devam eden yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocasinan Belediyesi, ilçede yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar Sahabiye Mahallesi’nde devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların yapıldığı bölgedeki esnafları da ziyarette bulundu. Kocasinan’ın her bir bölgesini kalkındırmaya, yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Sahabiye Mahallemizde başlamış olan yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarımız, etaplar halinde hızlı bir şekilde devam ediyor. Etaplar halinde; kaldırım ve asfalt yenileme, yol altyapı ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu şekilde her bir mahallemizin içerisinde yaptığımız çalışmalarla Kocasinan’ımızın çehresini değiştirmeye, güzelleştirmeye ve vatandaşlarımıza daha ferah bir mekan sunmaya devam ediyoruz. Sahabiye Mahallemizdeki kalan etapları, bu yıl içerisinde tamamlayarak, hemşehrilerimizin keyif alabilecekleri yaşam alanlarını onların hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

27 Eyl 2020 - 14:29 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.