Kocasinan Belediyesinden yarışmaya girecek öğrencilere destek

KOCASİNAN Belediyesi Teknofest yarışmasına girecek olan Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine sponsor olarak üretim...

KOCASİNAN Belediyesi Teknofest yarışmasına girecek olan Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine sponsor olarak üretim ve altyapı desteği verecek.

Kocasinan Belediyesi, Erkilet General Emir Uzay ve Havacılık Okulu imkanlarını Erciyes Üniversitesi öğrencileri için seferber etti. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan Neo Aerospace Roket ve İHA takımı ile Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan EMT Umay İHA takımı, Kocasinan Belediyesi Sponsorluğunda, 1 roket ve 2 İHA'nın üretimini General Emir Gençlik Merkezinde gerçekleştirdi.

Erkiletteki tesise giderek öğrencileri ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Öğrencilerimiz teknofestte yarışacak olan roket ve İHA’ların büyük bir kısmını bizim tesisimizde 3D yazıcılarımız ve diğer imkanlarımızla ürettiler. Bu gençler bizim için birer kahramandır ve biz onlara destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Genç beyinlere sahip çıkmak, onların yolunu açmak için yaptığımız çalışmalar inşallah çok daha geniş alanlarda karşınıza çıkacak. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sabah 9.00- akşam 9.00 mesai kavramıyla yorulmadan çalışan gençlerimize başarılar diliyorum. Gençlerimiz Eylül ayında gerçekleştirilecek olan Teknofest yarışmasından da inşallah yüzleri gülerek gelirler. Gençlerimiz için; şehrimizi temsil ettikleri bu yarışmadan üst seviyede bir başarıyla gelmelerini ve ardından yeni ve güzel kapıların kendileri için açılmasını temenni ediyorum" dedi.

14 Ağu 2020 - 16:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.