Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi 1 milyar 800 milyon TL’ye çıkarılıyor

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2021 yılında 1 milyar 500 milyon TL olan bütçenin, 300 milyon TL ek bütçe ile 1 milyar 800 mily...

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2021 yılında 1 milyar 500 milyon TL olan bütçenin, 300 milyon TL ek bütçe ile 1 milyar 800 milyon TL’ye yükseltileceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Memduh Büyükkılıç, şehre önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında 2021 yılında 1 milyar 500 milyon TL olan bütçeye ilave olarak 300 milyon TL’lik ek bütçenin meclise sunulacağını söyledi. Yatırımdan yatırıma koştuklarını ve bu şehir için daha fazlasını yapmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kasım ayı itibariyle 2021 yılı bütçesine ilave 300 milyon TL ek bütçe yapmış olacağız. 1.5 milyarlık bütçemizi 1 milyar 800 milyon TL’ye yükseltmiş olacağız. Hakikaten yatırımdan yatırıma koşuyoruz. Çünkü israfa fırsat vermeyen, gereksiz para harcamalarına müsaade etmeyen bir yönetim anlayışımız var” dedi.

Başkan Büyükkılıç, her kesimi kucaklayan, 16 ilçeyi bağrına basan yaklaşım sergilediklerinin altını çizerek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle bu şehri daha iyi noktaya taşımanın gayreti ve kaygısını yaşıyoruz. Biz ekip çalışması yapıyoruz, yaptığımız işleri görev aşkıyla yapıyoruz. Allah, bu güzel şehre daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. 5 üniversitesi, 80 bin öğrencisi, 4 endüstri merkezi, bin 600 fabrika kuruluşuyla biz de varız diyoruz. Biz üretimde, biz ihracatta, biz vatan sevdasında varız. Turizm ve yeşil odaklı, çevreci mantıkta çalışmalar ile hiçbir alanı boş bırakmadan her türlü çalışmalarda varız. Biz icraat üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

20 Eki 2021 - 14:16 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.