Kaşüstü Hastane yemekhanesinde olay var...

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yemekhanesinde işletme müdürü olarak görev yapan M.H., yemekhanede görevli S.K. adlı kadından evinin...

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yemekhanesinde işletme müdürü olarak görev yapan M.H., yemekhanede görevli S.K. adlı kadından evinin temizliğini yaptırıp hastanede sabahları kahvaltı hazırlatınca personel arasında kavga çıktı.

Trabzon’da özel işlerinde personelini kullanan müdür, iki kadın işçinin kavgasını neden oldu.

MÜDÜRE ŞİKAYET ETTİ

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yemekhanesinde işletme müdürü olarak görev yapan M.H., yemekhanede görevli S.K. adlı kadından evinin temizliğini ve hastanede sabahları kahvaltı hazırlaması istedi. S.K.’nın bu işleri yapmaya başlamasını ardından yemekhanede huzursuzluk çıktı. Özel işleri gittiği için S.K. ile E.A. adlı çalışan arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine S.K. çareyi müdüre sığınmakta buldu. S.K. olanları müdüre anlattı. Personeli toplayan ve konuşma yapan müdür ile E.A. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma üzerine müdürün kendisine çalışanlar içerisinde hakaret ettiğini ileri süren E.A. suç duyurusunda bulundu.

MÜDÜRÜN HAPSİ İSTENDİ

Şikayet üzerine gözaltına alınan M.H., hakkındaki iddiaları reddederek, “S.K. ağlayarak yanıma geldi. Yaşadıklarını anlattı. Ben ücret karşılığında özel işlerimi yaptırdım. Bunu anlattım. Fakat E.A. adlı kadın beni dövdürmekle tehdit etti. Ağabeyini getireceğini söyledi. Bende ‘sülaleni getir’ diye karşılık verdim. Hakaret etmedim” dedi. Soruşturmayı tamamlayan savcı tarafların uzlaşmaması üzerine, hakaret suçundan M.H. hakkında hapis talep istemiyle dava açtı. M.H. asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.



13 Nis 2021 - 09:15 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.