Karı koca Zehirlendi

Karı koca çift, sobadan sızan gazdan zehirlendi

Trabzon Yenimahalle'de bir apartmanın zemin katında oturan Necat ve Gülşen Çelik çiftinden haber alamayan komşuları çiftin İstanbul'da yaşayan oğlunun aradı. Çiftin Oğlunu durumdan haberdar olmasının ardından komşuları kapıyı zorlayıp eve girdi. Karı koca çifti oturma odasında hareketsiz bulan komşuları, olayı sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. Yapılan kontrolde, çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzon'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Necat (63) ve Gülşen Çelik (68) çifti hayatını kaybetti.

OĞLU HABERDAR EDİLDİ KAPI KIRILDI

Trabzon Yenimahalle'de bir apartmanın zemin katında oturan Necat ve Gülşen Çelik çiftinden haber alamayan komşuları çiftin İstanbul'da yaşayan oğlunu aradı. Kapıyı zorlayıp eve giren komşuları çifti oturma odasında hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü tespit edildi. Çiftin cesetleri, morga kaldırıldı. Bu arada Gülşen Çcelik’in yatalak hasta olduğu belirtildi.

KOMŞULARI YAŞANANLARI ANLATTILAR

Komşuları Hasan Işıl, "2 gün önce bakkala geldiğimde amca odun kesiyordu. 'Yardım eder misin' dedi. Ben de yardımcı oldum, odunlarını kestik. Muhabbet ettik. Muhabbeti çok iyiydi. Apartmana doğal gaz gelmişti, o da aldı biliyordum ama rahmetli bağlatmamış. Bugün de vefat ettiği öğrendik. Çok üzüldüm" dedi. Köksal Pulatoğlu da "Komşular dışarıdan baktıklarında evin içinde duman görmüşler. Eşi de makineye bağlı diyaliz hastasıymış. İstanbul'daki oğlunu aramışlar, içeride duman var diye. Oğlu da kapıyı kırıp içeri bakmalarını söylemiş. Komşuları da vefat ettiklerini görünce polisi aramış" diye konuştu.

29 Ara 2020 - 10:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.