Karacabey’de yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor

BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yakın zamanda kırsal mahallelerde gerçekleştirilen yol çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgi verdi. Özka...

BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yakın zamanda kırsal mahallelerde gerçekleştirilen yol çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgi verdi. Özkan; Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Örencik, Karasu, Gölecik, Bayramdere, Güngörmez, Kulakpınar ve Yarış mahallelerinde çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yakın zamanda kırsal mahallelerde gerçekleştirilen yol çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal mahallelerde süren yol düzenleme çalışmalarının vatandaşlar ve muhtarlarla koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla sonuca ulaştırıldığını kaydetti.

Başkan Özkan yaptığı açıklamada, “Merkez-kırsal ayırt etmeden, Karacabey’imizin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyoruz. Bilindiği üzere bu yılı ‘altyapı yılı’ olarak ilan etmiştik. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmalar başarılı bir şekilde ilerliyor. Örencik Mahallemizde 5 bin 500 metre sathi kaplama çalışması tamamlanırken, bu rakamlar Gölecik’te 3 bin 500, Kedikaya Mahallesi’nde 3 bin, Bayramdere Mahallesi’nde bin 800, Yarış Mahallesi’nde 2 bin 300 ve Kulakpınar’da ise 4 bin 800 metre yol çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, ilçemizin dört bir yanında sürdürülen çalışmalara tüm hızımızla devam ediyoruz. Kentimizi en iyi şekilde geleceğe taşımak ve vatandaşlarımızın sağlıklı ve modern koşullarda, en iyi şekilde hizmet alabilmesi için bu yöndeki çalışmalarımız kararlı bir şekilde sürecek. Ben bu vesileyle, desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Sayın Alinur Aktaş’a, tüm Karacabeyliler adına teşekkür ediyorum” dedi.

23 Ağu 2021 - 15:24 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.