Karacabey Belediyesi’nden yoğun ramazan mesaisi

Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),()-BURSA'da Karacabey Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte camilerde temizlik başlatılırken, zabıta ekipler...

Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),()-BURSA'da Karacabey Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte camilerde temizlik başlatılırken, zabıta ekipleri fırın ve gıda satan işyerlerinde hijyen, etiket ve gramaj denetimlerini sürdürüyor. Aşevi ise günlük sıcak yemek dağıttığı kişi sayısını, ramazan ile birlikte bin kişiye çıkardığını duyurdu.

Karacabey Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karacabey’de tüm camilerde temizlik başlatılırken, zabıta ekipleri fırın ve gıda satan işyerlerinde hijyen, etiket ve gramaj denetimlerini sürdürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,Ramazan ayında belediye çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, bir yandan pandemi bir yandan Ramazan için ilave önlemlerle ilçe halkına hizmet ettiklerini söyledi.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Özkan, vatandaşların sağlığı ve huzuru için yapılan çalışmaları sıralarken,“Belediye zabıta ekiplerimiz, halk sağlığını tehdit edebilecek durumları ortadan kaldırmak için yoğun mesai harcayarak işyerlerini denetliyor. Bu sayede hem pandemi tedbirleri hem Ramazan ile birlikte ilave önlemleri denetleyerek, vatandaşların sağlıklı bir alışveriş yapmaları için uğraşıyor. Aynı zamanda, bakkal ve marketlerde de özellikle son kullanma tarihi geçen ürünler, etiket ve kasa fiyatı gibi konularda kontrolleri gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın güvenli alışveriş yapmaları içinçabalıyor”dedi.

SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ RAMAZAN’DA KAPASİTESİNİ ARTTIRDI

Karacabey Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ve ilçe merkezi ve kırsalda tüm ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek götüren aşevi, günlük sıcak yemek kapasitesini 1000 kişiye çıkardı. Başkan Özkan, bu rakamın hayırseverlerinde katkılarıyla günden güne arttığını belirterek, emeği olan herkese teşekkürlerini iletti.

Özkan aynı zamanda,aşevinin bulunduğu binada faaliyet gösteren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Sevgi Mağazasının daRamazan ayı boyunca ücretsiz kıyafet dağıtımlarına devam edeceğinisöyledi.

14 Nis 2021 - 16:16 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.