İlk Toyota Proace City Toyota Plaza Ayyıldız’da teslim edildi

Toyota’nın, kompakt hafif ticari araç segmentindeki yeni modeli PROACE CITY ilk sahiplerine teslim edilmeye başladı. Hem iş, hem de tasarımı, teknoloj...

İlk Toyota Proace City Toyota Plaza Ayyıldız’da teslim edildi
Haber albümü için resme tıklayın

Toyota’nın, kompakt hafif ticari araç segmentindeki yeni modeli PROACE CITY ilk sahiplerine teslim edilmeye başladı. Hem iş, hem de tasarımı, teknolojisi ve üstün standart donanımlarıyla özel amaçlar için kullanılabilecek olan PROACE CITY Türkiye’deki tüm Toyota Plazalarda olduğu gibi Toyota Plaza Ayyıldız’da ilk sahibine kavuştu. PROACE CITY’nin teslimatında araçlarının anahtarını Toyota Plaza Ayyıldız Genel Müdürü Mustafa Yıldız’dan alan Mehmet Seis büyük mutluluk yaşarken, PROACE CITY’nin donanım, konfor, teknoloji ve tasarımı karşısında hayranlığını gizleyemedi.

MÜKEMMEL BİR ARAÇ

PROACE CITY’sini teslim alan Mehmet Seis, bir ticari araçta Toyota kalitesini yaşayacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “PROACE CITY’nin hayran bırakan stili çok etkileyici. İşin yanında tüm ailemle birlikte Toyota kalitesi ve konforunun da tadına varacağız. Toyota’nın tüm dünyada bilinen üstün avantaj ve özellikleri de eklenince ortaya böylesine mükemmel bir ticari araç ortaya çıkmış. Beklentilerimi fazlasıyla karşılayan özelliklere sahip mükemmel bir araca sahip olmak çok prestijli olacak” şeklinde konuştu.

08 Nis 2021 - 11:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.