İkinci el eşyalar Kocasinan’da değerleniyor

KAYSERİ, () - KAYSERİ Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle’de kurduğu İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezi'yle vatandaşlar tarafından bağışlanan i...

KAYSERİ, () - KAYSERİ Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle’de kurduğu İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezi'yle vatandaşlar tarafından bağışlanan ikinci el kıyafetleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Projeyle ilgili bilgi veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2017 yılında hizmet vermeye başlayan merkezde kullanmadığı giysiler ve eşyaları değerlendirerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi. Merkezin çalışmalarının vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü dile getiren Çolakbayrakdar, “Merkezi'mizde vatandaşlarımızın vermiş olduğu ikinci el kıyafetler, çeşitlerine ve kullanılabilirlik durumlarına göre ayrılıyor. Tadilat gerektiren ürünler ise tadilatları yapılıp, yıkandıktan ve ütülendikten sonra askılardaki yerini alıyor. Bütün amacımız; şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmetler sunabilmektir. Bu noktada duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Çolakbayrakdar, ikinci el eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşların Kocasinan Belediyesi’nin tesislerine, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne, ilçe muhtarlıklarına ve AVM’lerde oluşturulan ikinci el eşya standlarına başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

27 Şub 2020 - 13:46 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.