Hem hastalar hem doktorlar şikâyetçi

Kalkınma’daki alt yapı çalışmalarında bozulan yollar hastalara zarar veriyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, Kalkınma Mahallesi’nde Farabi Hastanesi yolunun çok bozuk olduğunu ve hastaların sağlık durumuna zarar verdiği hem hasta yakınları hem de doktorlar tarafından kendisine iletildiğini kaydetti.

BEŞİRLİ DOLGU ALANINDA DUVAR NE AMAÇLA YAPILIYOR?

Şahin, “Beşirli dolgu alanında, doğu batı istikametinde Çin Seddi gibi duvar yapılıyor. Ben bir iki kişiyi aradım. Bu nedir, ne maksatla yapılıyor? Beşirli’de toprak döküm alanı. Kevgir duvar mı yapılıyor? Hiç hoş görünmüyor.” diye sordu. Başkan Vekili Atilla Ataman konuyu araştırıp Şahin’e cevap vereceğini kaydetti.

HASTANE YOLUNDA HASTA TRAVMA GEÇİRECEKTİ

Şahin, “Farabi Hastanesi istikametinde yapılan alt yapı çalışmalarında yol bozuldu. Ben kendim görmedim. Hasta yakınları ve doktorlar beni aradı. Hasta yakınları diyor ki ‘babamı ambulansla hastaneye götürürken travma geçirecekti’ O yol çok bozuk. Bunu ihmal etmeyelim, çok önemli” dedi.

Bunun üzerine Başkan Vekili Atilla Ataman, “Bende yakın zamanda kullandım ama benim geçtiğimde önemli bir sorun yoktu. Ama baktıralım” ifadelerini kullandı.

12 Tem 2021 - 17:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.