Hedef Türkiye, hedef Erdoğan

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti’nin sistematik şekilde saldırıya maruz kaldığını açıkladı. Cora, saldırıların Bakan Soylu’yu devre...

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti’nin sistematik şekilde saldırıya maruz kaldığını açıkladı. Cora, saldırıların Bakan Soylu’yu devre dışı bırakıp AK Parti’yi zayıflatma girişimleri olduğunu kaydetti.

HEDEF TÜRKİYE, HEDEF ERDOĞAN

Saldırıların organize olduğunu değerlendiren Cora, “Son zamanlardaki olaylar sistematik, planlı ve stratejik hedef doğrultusunda planlanmış ve organize saldırılar olarak değerlendiriyorum. Esasen küresel güçlerin temsilcilerinin Türkiye’deki sinsi planlarını gerçekleştirmek noktasında attıkları adımlardır. Oynadıkları oyunun son fragmanıdır. Hedef Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedef Türkiye’dir.” diye konuştu.

SOYLU DEVRE DIŞI BIRAKILMAK İSTENİYOR

Cora, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Süleyman Soylu gibi PKK, FETÖ, DHKP-C ile uyuşturucu baronu gibi her türlü suç örgütleriyle büyük mücadele ortaya koymuş, liderinin yanında sadakatle duran birisinin devre dışı bırakılması istenmektedir. Süleyman Soylu şuanda oyunun dışına itilmesi Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmayı hedefleyenlerin işini kolaylaştıracaktır. Saldırlar bir nevi alan temizlemek olarak değerlendiriyorum. Erdoğan’a zarar vermek isteyenlere alanda sıkıntı yaratacak aktörleri önce kaldırmak gerekir. Bunu kurgu üzerinden inşa edip hayata geçirmektedirler.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİNİN KULLANDIĞI SEMBOLLER

Türkiye’den kaçmak zorunda kalan mafya liderinin sözlerine itibar edilmesi bu işin ne kadar maksatlı dizayn edildiğinin göstergesidir. Bu kişinin sığındığı ülke, korunma modeli, bulunduğu yerdeki kişilerin yapılanması, yanında hizmet eden kişilerin dövmelerindeki semboller, masa üzerindeki nesnelere kadar her şeyin bir mesaj içerdiğini görmemiz gerekiyor.

UYUYAN HÜCRELER SIRAYLA DEVREYE GİRİYOR

Maket uçaklarıyla saldırıların yapılması, bir savcının çıkıp kendi yetkisi dahilinde olan konu üzerinde karar vermek yerine kameralar karşısında şov yapıp ‘Maske, mesafe, kapanma olayları hukuka aykırıdır. İlgililer hakkında soruşturma başlatıyorum. Görevimden belki de alınacağım’ demesi planın parçasıdır. Savcının önüne vatandaşın kovid-19 tedbirleriyle ilgili ceza ihlali gelse, onu iptal etme hakkı vardır. Bunu yapmak yerine mesaj vermesi planlı girişimdir.

AA muhabirinin gazetecilik etiği ile bağdaşmayan yaklaşımı buğulu aynanın buğusunu ortadan kaldırmış, fotoğrafın netleşmesini sağlamıştır. Bir örgütün kripto mensuplarını, uyuyan hücrelerini zamanı geldiğinde bir suikast timi gibi çalıştıklarını gördük.

TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ÇİRKİN SALDIRISI

Bugün Süleyman Soylu, yarın bir iş adamı, belki medya mensubuna veya bürokrat ya da belediye başkanına farklı alanlardan iktidarın en güçlü olduğu yanları neresiyse oradan saldıracaklar. Bir taraftan da toplumdaki kaos ortamlarını tetikleyecek argümanları hayata geçirmek istiyorlar. İçerden planlama olmadığı net şekilde anlaşılıyor. Türkiye düşmanlarının bir saldırısıdır. Çirkin bir saldırı… Öyle bir kişi açıklama yapıyor ki muhatap almak bile sorun.. Bu kişiyi aparat olarak kullanıyorlar. Önüne verdikleri metinleri okutarak algı çalışması yapıyorlar.

MİLLETİMİZ OYUNA GELMEYECEK

Milletimiz bu konularda feraset sahibi, olaylar çok iyi bir şekilde okumaktadır. Bunların en sonunda hayra tebdil olacağını, hem hükümetimizin hem bakanımızın, saldırdıkları kişilerin saldırıda en güçlü şekilde çıkacaklarına inanıyorum.

MUHALEFETLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDELER

Türkiye’nin dış politikada adım attığı, kazanım elde ettiği, savunma sanayisini geliştirdiği, teknolojik hamleleriyle sahada ve masada güçlü diplomasi ortaya koyduğu, Doğu Akdeniz’de etkin konumda olduğu, Karadeniz’de doğalgazını bulup ekonomiye kazandırdığı bir dönemde Türkiye’yi kendi istekleri doğrultusunda dış politikasının belirleneceği ve ekonomi politikasının oluşturulacağı yapı arzu ediyorlar. Muhalefete ‘olaylara karışmayın, sadece erken seçim deyin’ görevi verildi. Erken seçim isteyerek kendilerinin halen meşru zeminde kaldıklarının algısı yaratılmak isteniyor. Burada işbirliği var. Muhalefetin anlattıklarım içerisindeki görevi 5.kol faaliyetidir. İktidarın anlatmaya çalıştığı konuları karalamak, yalanlamaya çalışmak, iktidarı yıpratma faaliyetleri içerisinde yer almak..

HEDEF İSİMLER ALBAYRAK, SOYLU, FİDAN, ORG. ÇETİNKAYA

Bölgede hedeflerini geçekleştirebilmeleri için bu iktidarın gitmesi gerekiyor. Önce hedef Berat Albayrak’tı, şimdi Süleyman Soylu, sonra Hakan Fidan, daha sonra Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Paşa… Bu isimleri diskalifiye edip Erdoğan’a ulaşmak isteyecekler. Cumhurbaşkanımız milletine hizmetkar liderdir. Milletimiz bunun farkındadır. Mazlum ülkeler Türkiye’yi umut olarak görmektedirler. Erdoğan’ı ümmetin lideri olarak görmektedirler. Milletimiz bu oyunlara gelmeyecektir.”

Haber:Rabia MOLLAOĞLU

23 May 2021 - 09:29 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.