Hani'de yeni bağlantı yolları çalışmalarına başlandı

HANİ, (Diyarbakır), ()-DİYARBAKIR'ın Hani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Topçular ve Çukur Mahallemisi’nde yeni bağlantı yolu çalış...

HANİ, (Diyarbakır), ()-DİYARBAKIR'ın Hani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Topçular ve Çukur Mahallemisi’nde yeni bağlantı yolu çalışmalarına başladı. AK Partili Belediye Başkanı İbrahim Lale, vatandaşların daha güvenli seyahat etmesini amaçlayan yeni yol ile iki mahalle arasındaki mesafenin 24 kilometreden 4.8 kilometreye ineceğini söyledi.

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, vatandaşların talebi üzerine Yayvan Mahallesi’ndeki Cami ve Yas Evi çevresi ile sokaklarda parke taşı döşeme çalışmaları için talimat verdi. Ekipler, bugün itibariyle Yayvan Mahallesi’ndeki cami, yas evi ve sokaklarda parkı taşı döşemeye başladı.

Lale, parke taşı çalışmalarının tüm kırsal mahallerde devam edeceğini ifade ederek, “37 bin metrekarelik parke taşı ihalemiz yapıldı. Yakın zamanda tüm mahallelerimizdeki yas evi, cami önleri ve okul bahçeleri gibi toplu yaşam alanlarında kilitli parke taşı döşeme işlemleri yapılacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne ayrım yapmaksızın hizmet yapmaya, üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAF

28 Eki 2021 - 09:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.