GÜLCEMAL’LE TOPLUMU DENİZDEN UZAKLAŞTIRDILAR

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, sahildeki kötü kokular yüzünden Büyükşehir Belediyesini hedef aldı. Gülcemal Projesi’nisert sözlerle eleşt...

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, sahildeki kötü kokular yüzünden Büyükşehir Belediyesini hedef aldı. Gülcemal Projesi’nisert sözlerle eleştiren Başkan Kuvvetli, “Toplumu denizle buluşturacaklarını söylediler ama Gülcemal Projesi ile denizden uzaklaştırdılar. Gülcemal Projesi’ni gündeme getirdikleri zaman fevkalade proje olarak takdim ettiler. Şu anda Trabzon’da aşağı yukarı 2 seneden beri Beşirli’de Yenimahalle’de oturan vatandaşlar yazın balkonlarına çıkamayacak korkularla karşı karşıya kaldılar. Bu projenin bir defa yapım şartları yanlış. Bir defa burası dolgu alanı olarak hesap edilmişti. Şu anda burası Trabzon’da insanlarımızın kazı artıklarını, inşaat hafriyatlarının döküm alanı haline geldi. Ne zaman bitirileceği de belli değil. Sahil boyunca yürüyüş yolları yapıldı. Yazın orada yürüyemezsiniz kokudan. Bir an önce kanalizasyon şebekesini ya derin deşarjıyla veya arıtmayla mutlak suretle bertaraf etmeleri gerekli. Tekniğe uygun dolgu yapmıyorlar. 700 dönüm dolgu yapılacak alan. Bir 50 metre ya da biraz daha fazla tahkimatla bir yol oluşturmak suretiyle buranın doldurulması esastır. Şuansa yapılan sadece insanların günlük kazı artıklarını doldurdukları yer olarak durması. Zorluoğlu döneminde ben bitirilebileceğine ihtimal vermiyorum.” diye konuştu. Gençlik Merkezi ve Kadın Yaşam Merkezi’nin de gündeme getirildiğini hatırlatan Başkan Kuvvetli, vaat edilen projelerin hiçbir tanesinin olmasını mümkün görmediğini söyledi.

29 Ara 2020 - 15:58 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Sezgin - evet trabzo ile deniz arası 50km oldu çok uzak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Aralık 15:58