Gercüş'te koronavirüs önlemleri sürüyor

BATMAN’ın Gercüş ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe giriş ile çıkış noktalarında sürücülere ve yolculara ateş ölçümü yapıldı. Gercüş K...

BATMAN’ın Gercüş ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe giriş ile çıkış noktalarında sürücülere ve yolculara ateş ölçümü yapıldı.

Gercüş Kaymakamlığı'nca koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda ilçede bulunan uygulama noktalarında polis ve jandarma ekiplerince araçlar durdurulan araçlarda sürücü ve yolcular sağlık görevlileri tarafından ateşleri ölçüldü. Uygulamada sürücülere ve yolculara koronavirüse karşı alınması gereken önlemlerle ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

29 Mar 2020 - 17:46 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.