GENÇ’TEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Trabzon İl ve Ortahisar ilçe Başkanlığı için önerilen Dr. Sezgin Mumcu ile Selahaddin Çebi isim...

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Trabzon İl ve Ortahisar ilçe Başkanlığı için önerilen Dr. Sezgin Mumcu ile Selahaddin Çebi isimleri tabanda geniş yankı buldu. Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç, her iki ismi tebrik ederken, hizmetlerinden dolayı eski il başkanı Haydar Revi ve Ortahisar eski ilçe başkanı Temel Altunbaş’a teşekkür etti.

AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Trabzon İl Başkanlığı Ortahisar ilçe Başkanlığı için önerilen Dr. Sezgin Mumcu ile Selahaddin Çebi tabanda geniş yankı buldu. Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç, her iki ismi tebrik ederken, hizmetlerinden dolayı eski il başkanı Haydar Revi ve Ortahisar eski ilçe başkanı Temel Altunbaş’a teşekkür etti. AK Parti İl ve Ortahisar İlçe Başkanlığına seçilen isimleri tebrik eden Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Trabzon İl Başkanlığı kongresi için başkanlığa aday gösterilen Sayın Sezgin Mumcu ile Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresi için başkanlığa aday gösterilen Sayın Selahaddin Çebi kardeşlerimi tebrik ediyor, kongrelerinde kendilerine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar ki emekleri ve güzel hizmetlerinden ötürü Başkanlarımız Sayın Haydar Revi ve Sayın Temel Altunbaş’a çok teşekkür ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

23 Oca 2021 - 09:28 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.