Erdal Güney Anamurlu hemşehrileri ile buluştu

MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Konserleri kapsamında Anamur’un yetiştirdiği sanatçı Erdal Güney, hemşerileri ile bul...

MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Konserleri kapsamında Anamur’un yetiştirdiği sanatçı Erdal Güney, hemşerileri ile buluştu.

Dragon Parkı içerisindeki amfi tiyatroda düzenlenen etkinliğe vatandaşlar, koronavirüs salgını nedeni ile hes kodu kontrolü ve ateş ölçülerek içeriye alındılar. Ellerinde Türk Bayrakları ile gelen katılımcılar, Erdal Güney’in seslendirdiği birbirinden güzel parçaları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Erdal Güney, 25 yıllık müzik yaşamında hasretini çektiği kendi memleketinde bu şekilde sahiplenilerek bir konser vermenin büyük mutluluğunu yaşadığını belirtti.

31 Ağu 2021 - 16:07 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.