Ensar’dan kişisel gelişim atölyesi

Ensar Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa geliştirdiği “Ali Şükrü Bey Kişisel Gelişim Atöylesi” törenle hizmete açıldı

Ensar’dan kişisel gelişim atölyesi
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) Kapsamında Ensar Vakfı Trabzon Şubesinin hazırladığı, Ali Şükrü Bey Kişisel Gelişim Atölyesi Projesinin açılışı yapıldı. Açılışa Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU, Trabzon Milletvekili Muhammet BALTA, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal ÖZTÜRK, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin KAŞIKÇI, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, İl Müftüsü Osman AYDIN, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selehattin ÇEBİ, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin KADER, Hanım ve Gençlik Komisyonları ve Trabzon STK İl Başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer TOPALOĞLU yaptı. Konuşmasında, devletimizin son yirmi yıldır sağlıktan sosyal politikalara, eğitimden kültüre her alanda birçok yatırıma imza attığını, açtığı proje çağrılarıyla katılımcı bir hizmet anlayışını yaygınlaştırdığını ifade etti. Türkiye’nin her yerinden kamu kurumu ve sivil toplum örgütlerinin yaptığı birçok projenin içinden vakflarının hazırlamış olduğu projeye onay verilmesinin anlamlı ve değerli olduğunu ifade eden Ömer TOPALOĞLU, bu projenin Trabzon'a değer katacağına, Ali Şükrü Bey Kişisel Gelişim Atölyesi’nin gençlerimize katkı sunacağına ve Aziz Şehidimiz Ali Şükrü Bey’in adına yakışır hizmetlerde bulunacağına olan inancım tamdır, dedi. Kişisel Gelişimden Etkili Konuşmaya, Hızlı Okumadan Diksiyon ve Hitabete kadar zengin bir içeriğe sahip olan projenin Trabzon'a hayırlı olması dileğinde bulunarak başta Vali İsmail USTAOĞLU ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet BALTA olmak üzere diğer tüm katılımıcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Açılış programında söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, Trabzon'umuzun çok özel mekanlarından Ortahisar'ımızda böyle tarihi bir mekanda yapılacak olan bir çalışmanın açılışını yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederek sivil toplum yararına çalışan bu tür vakıflara her zaman destek verdiğini destek vermeye de devam edeceğini ifade etti. Projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Ali Şükrü Bey Kişisel Gelişim Atölyesi preje açılışına Trabzon Milletvekili Muhammed BALTA da katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Muhammet BALTA, Ülkemizin geleceği gençlerin gelişimine bağlıdır. Bu güzel mekanlar gençlerin varlığı ile anlamdır. Ak PArti bunun bilincinde olduğu için yıllardan beri toplum yararına olan bu tür kültürel faaliyetleri desteklemiş ve desteklemeye de devam edecektir, dedi.

Açılışa Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin KADER de katıldı. Hüseyin KADER, Ensar Vakfı olarak her gün farklı bir ilimizde veya ilçemizde kitap kafe, kişisel gelişim proje açılışını yapmakla birlikte, çok farklı alanlarda projelerin yürütüldüğünü ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde 42 adet projemizin kabul edildiğini belirterek uluslararası projelerle de ülkemizin gençlerine geleceğimize katkı sunmaya devam ediyoruz, dedi.

Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU, ülkemizin en büyük zenginliğinin gençliğimiz olduğunu, gençlerimizi ne kadar donanımlı yetiştirirsek geleceğimizi o denli inşaa ederiz, dedi. Tarihi mekanlar insanların nefesiyle hayat bulur diyen İsmail USTAOĞLU, salgının bizleri evlere hapsettiği bir dönemde bu tür programların önemli olduğunu belirtti. Projede emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Program Trabzon İl Müftüsü Osman AYDIN'ın yapmış olduğu dualar eşliğinde kurdele kesilmesiyle sona erdi.

13 Nis 2021 - 11:43 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

Yakup Topal - Balta ve ensar vakfı. Yan yana düşünmek bile mümkün değil. Baltanın dünya görüşüne ters. Acaba niye katıldı diye düşündüm. Tek sonuç yeni bir siyasi manivela. Hiç bir dayanacak yeri kalmadığı için yükselen trend yeni il başkanının ve görüşünün sırtına binmek. Ensar vakfı yeni basamak olabilir. Ben baltayı ne il başkanlığında ne de mvekilliğinde hiç bir islami stk ile irtibatlı görmedim. Hatırladığım en önemli icraatı sadece başörtülü bir meclis üyesinin başını açtırmak. Ensar vakfı başkanı da siyasi olunca demek bir dayanışma ihtiyacı doğmuş.. Ama çok suni bir görüntü. İki taraf için de samimiyetsiz bir resim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 11:43
05

Zeki şen - Haberinizden Trabzonda da ensar vakfı olduğunu öğrendik. Hemde ortahisarın en güzel binasını kapmışlar. İktidar nimetleri. Vakıf başkanı da akp nin başkan yardımcısı imiş. Güzel işler!. Akp nin hiç bir yerde görünmeyen vekili de ensar vakfının açılışında arzı endam etmiş. Ali şükrü de yeni malzemeleri. Bu atölyede ne üretecekler çok merak ettim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 11:43
04

Yaşar Yazıcı - Balta yeni partner buldu. Ensar vakfı. Demekki bundan sonra yeni bir taşıyıcı lazım. Balta bütün islami stk kara ilgi duyabilir. Ancak bu stk lar yutarsa. Ensar vakfı başkanı siyasete girince yeni bir misyon edindi galiba. Hem kendini öne çıkarmak hem de siyasetteki yol arkadaşlarıyla yeni ittifak. STK ların en büyük açmazı bu zaten. Hepsi kişisel bir basamak. Ensar vakfına başkan olan kişi siyasette görev alınca başkanlık yapması etik midir? Sorsan vakıf islami çalışma yapıyor herkese eşit mesafede derler. Ancak hiç de öyle değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 11:43
03

Mahmut Şengül - Çok ilginç Balta ensar vakfının faaliyetine katılmış. Bu güne kadar hangi STK nın kapısından içeri girmiş. Hangisinin derdi ile ilgilenmiş. Toplumda tamamen sıfırlanmış şimdi ensar vakfı üzerinden prim mi yapmak istiyor. Ensar vakfı başkanı il başkan yardımcısı olduğu için mi faaliyete koşa koşa katılmış? Ensar vakfı kendini çek etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 11:43
02

Hüseyin Akgül - Ensar vakfı AKP nin arka bahçesi. Birilerinin siyasi basamağı. Ensar vakfı başkanı aynı zamanda akp il başkan yardımcısı. Akp liler bunu ahlaki sayıyorlar demek. Eleştirsek hayır o bir stk derler ama hiç öyle olmadığı ortada. Has parti il başkanı işsiz kalınca ensar vakfına geçti. Ordan AKp başkan yardımcılığına sıçradı şimdi de ensarı siyasetin malzemesi olarak kullanıyor. Yazık bu memlekete hem de çok yazık. Tam bir orta oyunu sergileniyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar misali.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 11:43
01

Aslı YEŞİLDERE - mekan olarak fetö yurtları tahsis edilmiş eyvAllah. Allah vere de ikinci fetö olayı olarak tarihte yerini almasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 11:43