DEVA Başkanını Değişti

DEVA Partisi'nde il başkanı değişti... Demokrasi ve Atılım Partisi’nde önemli bir gelişme yaşandı. Parti’nin Trabzon İl Başkanı Gökhan Onur görevden...

DEVA Partisi'nde il başkanı değişti...

Demokrasi ve Atılım Partisi’nde önemli bir gelişme yaşandı. Parti’nin Trabzon İl Başkanı Gökhan Onur görevden ayrılırken yerine Kubilay Çiçek atandı. Ayrılık sonrası Gökhan Onur “Böyle olması gerekiyordu” dedi.

İl Başkanı görevi bıraktı DEVA Partisi'nde il başkanı değişti... Demokrasi ve Atılım Partisi’nde önemli bir gelişme yaşandı. Parti’nin Trabzon İl Başkanı Gökhan Onur görevden ayrılırken yerine Kubilay Çiçek atandı. Ayrılık sonrası Gökhan Onur “Böyle olması gerekiyordu, görevi devrettim” açıklamasını yaparken DEVA Partisi Resmi hesabından Kubilay Çiçek paylaşımı geldi. Yapılan açıklamada “DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı Kubilay Çiçek'i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.” İfadelerine yer verildi.

19 Ara 2020 - 09:24 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.