“Çıkan kanunu okusunlar”

CHP’li eski Başkan Çelik, suçlamalara tepki gösterdi:

Düzköy Belediyesinin CHP’li eski Başkanı Abidin Çelik, Düzköy Belediye Meclisi kararı ile yapılan 2 cami satışının sorumlusu olarak gösterilmesine tepki gösterdi. Çelik, “Eski borç dedikleri büyükşehir olmadan önceki eski belde belediyelerinin ve ilçe belediyesinin SSK ve emekli kesenek borcudur. Hani ödeyecektiniz? O camileri biz borca karşılık verseydik kıyameti başımıza yıkardınız” dedi.

Çelik, “Bir kaç gündür Düzköy, mevcut belediye yönetiminin 2 cami ve lojmanı Maliye’ye eski borcundan dolayı devretme girişimi konuşulmaktadır. Bazı kendini bilmezler bizi suçlamaya kalkıyor, güya biz bedava vermişiz. 2016 yılında Meclisten çıkan bir kanunla belediyelere tapusu olan camilerin hiçbir karşılık beklemeden devir istenmiştir. Mahalli idarelerde devri yapılmıştır, biraz aklı olan o çıkan kanunu okusun. Bizi suçlayarak bir şey elde edeceklerini zannedenler avucunu yalar. Bizi suçlayanlar gidin o kanunu Meclisten çıkaranlara hesap sorun. Eski borç dedikleri büyükşehir olmadan önceki eski belde belediyelerinin ve ilçe belediyesinin SSK ve emekli kesenek borcudur. Halkımız bunu bilsin. Hani borçları ödeyecektiniz? Halka ‘Borç önemli değil iktidar partisinden bizi seçin, gerisine karışmayın.’ dediniz. AK Parti milletvekilleri söz vermedi mi verdi. ‘Bayraklarla donatacağız’ dediniz ne oldu, nerede bayraklar? O camileri biz borca karşılık verseydik kıyameti başımıza yıkardınız.” eleştirilerinde bulundu.

Haber :Songül MAZLUM

13 Ara 2020 - 09:04 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.