Büyükşehire çağrı yaptı

CHPTrabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Şentürk’ten dönüşüme itirazlarıyla ilgili bilgi ala...

CHPTrabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Şentürk’ten dönüşüme itirazlarıyla ilgili bilgi alan Başkan Hacısalihoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’ta yaşayan vatandaşların fikrini alarak bu konuya bir açıklık getirilmeli.” dedi.

Ulaşımda dönüşüm çalışmalarına yaptığı itirazlarla gündeme gelen Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk’ü ziyaret eden CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, dönüşüm konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Akçaabat’ta yaşayan vatandaşların fikrini alarak konuya açıklık getirmesi gerektiğini savundu.

“ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI UYGULAMA DAHA MANTIKLI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, ulaşımda dönüşüm çalışmalarına yaptığı itirazlarla gündeme gelen Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk’ü ziyaret etti. Şentürk’ten dönüşüme itirazlarıyla ilgili olarak bilgi alan CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu, ziyaret sonrası açıklamalarda bulunarak, “Trabzon Akçaabat hattında çalışan minibüslerin dönüşüm yaparak değil değişim yaparak çalışmaları vatandaşımızın menfaatinedir. Bu hatta dönüşüm yapılırsa yüzlerce minibüs esnafı işsiz kalabilir. İlk etapta 8 ortaklı denilen dönüşümün şimdilerde 14 ortaklı olacağı söyleniyor. Üstelik ortaklardan 80 bin lira ortaklık ücreti isteniyor. Pandemi dönemini yaşayan ve evini zor geçindiren şoför esnafı bu kadar parayı nereden bulacak? Ya da parayı ne şartlarda bulup borçlanacak? Aldığı krediyi nasıl ödeyecek? Ortahisar Belediyesi’nin yaptığı uygulama daha mantıklı. Vatandaşlar otobüslerde ayakta seyahat yerine minibüslerde oturarak seyahat etmeyi istiyor. Bu konuda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’ta yaşayan vatandaşların fikrini alarak bu konuya bir açıklık getirmeli.” şeklinde konuştu. Hacısalihoğlu’na ziyaretinde CHP Akçaabat ilçe Başkanı Mustafa Bak da eşlik etti.

23 Eki 2020 - 09:24 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.