Burdur'da koronavirüs tedbirleri

BURDUR'da İl Trafik Komisyonu kararıyla 4 ana caddeye park yasağı getirildi. Burdur Valiliği İl Trafik Komisyonu kararıyla yeni tip koronavirüs (Cov...

BURDUR'da İl Trafik Komisyonu kararıyla 4 ana caddeye park yasağı getirildi.

Burdur Valiliği İl Trafik Komisyonu kararıyla yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Gazi, Atatürk, Kışla ve Cumhuriyet caddelerinde araçların duraklaması ve park etmesi yasaklandı. Ana caddeye çıkan sokaklara dubalar konuldu. Valilik aldığı bir diğer kararla da il dışından kente gelenlerin 14 gün karantinada kalmalarına karar verdi. Alınan yasak kararları belediye hoparlörü ve polis araçları ile vatandaşlara duyuruldu.

29 Mar 2020 - 17:54 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.