Bolu’da koronavirüs denetimi yapıldı

BOLU’da, vali yardımcısının katılımıyla koronavirüs denetimi yapılarak, vatandaşlar ve esnaflar sosyal mesafe ve maske konusunda uyarıldı. Bolu'da de...

BOLU’da, vali yardımcısının katılımıyla koronavirüs denetimi yapılarak, vatandaşlar ve esnaflar sosyal mesafe ve maske konusunda uyarıldı.

Bolu'da denetimler kapsamında kentin işlek cadde ve sokakları ile kafe ve restoranlar kontrol edildi. Denetimlere Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan ile oda başkanları katıldı. Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan öncülüğünde polis ekipleri vatandaşları ve esnafları sosyal mesafe ve maske konusunda uyardı.

Vali Yardımcısı Atılkan yaptığı açıklamada, “Yasaklar sonrasında kontrollü sosyal hayat dediğimiz bir hayata geçtik. Bu süreç içerisinde birçok faaliyet alanı ve iş yerleri açıldı. Belirli kurallar dahilinde açıldı. Bilim Kurulu’nun belirlediği çalışma rehberi ile çalışmalar devam etti. Biz de bu kontrollü sosyal hayat dediğimiz hayata geçiş sırasında kurallara uymaya özen gösteriyoruz. Denetimlerimiz de belli aralıklar ile devam edecek.” dedi.

11 Ağu 2020 - 13:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.