Biterse Karadenizin En Büyüğü Olacak

Giresun'da Karadeniz’in en uzun bisiklet ve yürüyüş yollarından biri olacak proje temeli atıldı. Bulancak'ta 8 kilometrelik yeni bir peyzaj alanı olarak düzenlenecek proje 2021 yılı içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Giresun'un Bulancak ilçesinde başlatılan yeni dönem projelerinin temelleri atıldı. Çalışmalar hızla devam ederken Karadeniz'de bir ilk olacak olan bisiklet ve yürüyüş yolu projesinde çalışmalar devam ediyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Recep Yakar ”Şehir merkezinde yaklaşık 20 dönümlük ikinci bir kent parkı olarak Akıncı Parkımızın yapımı başladı, devam ediyor. Akıncı Parkımızın altında 1000 araçlık kapalı otoparklarımız tamamlandı. Şehre nefes aldıracak bir diğer projemiz olan Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı Düzenlemesi başladı, devam ediyor. Yine şehrin trafik yoğunluğunu azaltacak Galericiler Sitemizi bitirmek üzereyiz. Şimdi de Bulancak’a yeni bir nefes alanı kazandıracak sahil yolu kenarında, yine Karadeniz’in en uzun güzergahlarından birine sahip olan bisiklet ve yürüyüş yolunun yapımına başladık. Burada yapacağımız peyzaj düzenlemeleriyle de, aydınlatma, ağaçlandırma ve oturma alanlarıyla Bulancak’ı yeniden denizle buluşturmuş olacağız. Tüm bu projelere, bütçeleri ve Bulancak ölçeğinde baktığımızda ne kadar büyük bir iş yaptığımız daha iyi anlaşılacaktır. Projelerin tamamı 2021 sonu ve 2022 içinde tamamlanmış ve Bulancaklıların hizmetine açılmış olacaktır” diye konuştu.

21 Eyl 2020 - 15:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.