Bisikletçilerden nöbetteki itfaiyecilere baklava

ADANA Bisiklet Topluluğu (ABİT) üyeleri, İtfaiye Haftası kutlamaları çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret eder...

ADANA Bisiklet Topluluğu (ABİT) üyeleri, İtfaiye Haftası kutlamaları çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, nöbetteki itfaiyecilere tatlı ikramında bulundu.

25 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası renkli görüntülere sahne oldu. ABİT üyeleri gece nöbet tutan itfaiyecileri ziyaret etti. Her Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri kentte bisiklet turu atan topluluk, bu kez fedakarca görev yapan itfaiyecileri gece nöbetinde ziyaret etti. İtfaiye haftası nedeniyle 6 yıldır itfaiye çalışanlarını yalnız bırakmayan ABİT üyeleri nöbetteki itfaiyecilere tatlı ikram ederek haftalarını kutladı.

ABİT Başkanı İzzet Altınsoy, itfaiyecilerin toplumda zor bir görev yaptığını belirterek, “Bizler 6 yıldır topluluk olarak itfaiyecilerimizi ziyaret ediyoruz. Bu yıl da haftalarını kutlamak için ziyaret ettik. Son dönemde Adana ve çevresinde önemli yangınlar oldu. Kozan ve Pozantı’da meydana gelen yangınlarda itfaiyecilerin ne kadar zor bir görevi fedakarca yerine getirdiğini hepimiz gördük. Hepsine görevinde başarılar dilemek ve onlara destek olmak için buradayız” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Destek ve Eğitim Şube Müdürü Hünkar Görür de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaşlarımız tarafından gösterilen ilgi bizleri memnun ediyor. ABİT üyelerinin 6 yıldır bizleri ziyaret ederek haftamızı kutlamasından mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

01 Eki 2020 - 17:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.