Amasya Belediyesi'nden 10 bin fidan desteği

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Adana, Osmaniye Mersin, Kütahya, Antalya, Aydın ve Muğla'da yanan ormanların yeniden yeşillenmesi için 10 bin ade...

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Adana, Osmaniye Mersin, Kütahya, Antalya, Aydın ve Muğla'da yanan ormanların yeniden yeşillenmesi için 10 bin adet fidan desteği vereceklerini bildirdi.

Adana, Osmaniye, Mersin, Kütahya, Antalya, Aydın ve Muğla'da yanan ormanların yeniden yeşertilmesi için 10 bin adet fidan desteği vereceklerini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı "Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı olarak başlayan ve ciğerlerimizi yakan orman yangınlarının yaralarını sarmak için Amasya Belediyesi olarak 10 bin fidan bağışlama kararı aldık. Çıkan yangınlar yüreğimizi yakıyor. Devletimiz var gücü ile pek çok noktada başlayan orman yangınlarına müdahale ediyor. Hainlerce yakılan ormanların yeniden yeşertilmesi için vatan sevdalısı Amasyalılar adına 10 bin fidan bağışında bulunuyoruz. Temennimiz en kısa zamanda yangınlar kontrol altına alınarak, ormanlarımızın eski haline döndürülmesi. Bunun içinde ülke olarak birlik ve beraberlik yapma zamanıdır” dedi.

30 Tem 2021 - 14:27 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.