Akçaabat’ta iftar için sıcak yemek pişirilip dağıtılıyor

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaçlı ailelere iftarda dağıtılmak üzere sıcak yemek pişiriliyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Akçaabat...

Akçaabat’ta iftar için sıcak yemek pişirilip dağıtılıyor
Akçaabat’ta iftar için sıcak yemek pişirilip dağıtılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaçlı ailelere iftarda dağıtılmak üzere sıcak yemek pişiriliyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Akçaabat Belediyesi, Akçaabatlılar Vakfı, Kızılay, Yaylacık Sahil Camii ve hayırsever iş adamlarının destekleri ile Akçaabat’taki ihtiyaçlı aileler için iftarda sıcak yemek pişirilip dağıtılıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “On bir ayın sultanı bir Ramazan ayına daha erişmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayı, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir zaman dilimidir. Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı bu rahmet ayını en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Geçmiş dönemlerde gerek Belediyemiz gerekse hayırseverler tarafından şehrimizin muhtelif yerlerinde iftar çadırları kuruluyor ve ihtiyaçlı vatandaşlarımız iftarlarını bu sofralarda yapıyorlardı. Covid-19 tedbirleri kapsamında iftar çadırlarının kurulamayışından dolayı ihtiyaçlı ailelerin evlerine iftarda sıcak yemek ulaştırıyoruz. Belediyemizin, Akçaabatlılar Vakfının, Yaylacık Sahil Camiinin ve hayırsever iş adamlarının destekleri ile Yaylacık Sahil Camiinin altına oluşturulan alanda Ramazan ayı boyunca ihtiyaçlı aileler için yemek pişirilecek. Yakın mesafede olup gelme imkanı olanlar gelip yemeklerini buradan alarak evlerinde ailesiyle birlikte iftarını açabilecek. Gelme imkanı olmayanlar içinde görevli olan arkadaşlarımız evlerine yemeklerini ulaştıracak. Bunun yanında şehrimizin merkezinde de yine belediyemizin destekleriyle Kızılay tarafından Ramazan ayı boyunca ihtiyaçlı ailelerimize yönelik iftar için Akçaabat Öğretmenevinde sıcak yemek pişirilip dağıtılacaktır” dedi.

14 Nis 2021 - 14:24 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.