Afyonkarahisar'da Gastro Park Günleri

AFYONKARAHİSAR'da Gastro Park Günleri kapsamında 24-28 Mart tarihleri arasında Gaziantep ve Hatay yöresel ürünleri tanıtımı yapılacak. Afyonkarahisa...

AFYONKARAHİSAR'da Gastro Park Günleri kapsamında 24-28 Mart tarihleri arasında Gaziantep ve Hatay yöresel ürünleri tanıtımı yapılacak.

Afyonkarahisar'da bir restoranda yapılan tanıtım toplantısına baklava sektöründe hizmet veren bir işletmenin sahibi Süleyman Yalçınkaya, organizasyonun firma yetkilisi Ekrem Doğan ve Youtuber İlyas Yıldır katıldı. 24-28 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar'daki fuar alanında yapılacak olan Gastro Park Günleri hakkında bilgi veren organizasyonun firma yetkilisi Ekrem Doğan, yöresel ürünlerin bulunduğu stantlar dışında etkinlikler yapılacağını ve bu ekinliklerinde pandemi dönemindeki tüm kurallara uyacaklarını aktardı.

22 Mar 2021 - 13:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.