Adana’da eczaneler normal çalışma saatine dönüyor

ADANA Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Mürsel Yalbuzdağ, normalleşme sürecinin başlamasının ardından kentteki eczanelerin çalışma saatlerinin 1 Hazira...

ADANA Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Mürsel Yalbuzdağ, normalleşme sürecinin başlamasının ardından kentteki eczanelerin çalışma saatlerinin 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren 08.00 ile 18.30 olarak değiştiğini söyledi.

ADEO Başkanı Mürsel Yalbuzdağ, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından normalleşme sürecinin başlamasıyla Adana’daki eczanelerin çalışma saatlerinin de 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren saat 08.00 ile 18.30 olarak değiştiği açıkladı. Yalbuzdağ, normalleşme sürecine girilirken, kamu daireleri de normal mesai saatlerine geçeceğinden dolayı, yeni düzenlemeyle vatandaşların ilaca erişiminin kolaylaşacağını belirterek, “Eczacılar olarak salgının ilk gününden itibaren özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Kısıtlamaların kalktığı, halkımızın normal yaşantısına döndüğü bu günlerde tedbiri elden bırakmamaları, sosyal mesafe kuralına uymaları, maske kullanmayı sürdürmelerini, temizlik ve hijyeni ihmal etmemelerini koruyucu tedbirler anlamında önemli buluyorum. Normalleşme sürecinde de merkez dışındaki ilçelerde bulunan eczaneler, yarından itibaren pandemi öncesi çalışma saatlerine dönecek” dedi.

31 May 2020 - 10:31 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.