Adana'da asfalt çalışmaları sürüyor, yeni duraklar kuruluyor

ADANA Büyükşehir Belediyesi kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Çukurova ilçesindeki 80. Yıl Bulvarı ve otoban bağlantı yolunda ye...

ADANA Büyükşehir Belediyesi kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Çukurova ilçesindeki 80. Yıl Bulvarı ve otoban bağlantı yolunda yenileme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Seyhan ilçesindeki ​Tekel Caddesi, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi içindeki yollar ve Aşıklar Caddesi’nde de asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Çukurova ilçesindeki 80. Yıl Bulvarı ve otoban bağlantı yolunda yenileme çalışmaları ise sürüyor. Bir yandan asfaltlama çalışmaları ile kenti modern bir görünüme kavuşturan ekipler diğer yandan da vatandaşların otobüsleri rahat beklemelerini sağlamak için yeni otobüs durakları yerleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri de, yeni dizayn edilen otobüs duraklarını stadyum yoluna ve Karataş yoluna, önceden belirlenen noktalara yerleştirdi.

ASFALTLANAN YOLA İKİ ALTGEÇİT YAPILACAK

80. Yıl Bulvarı’nda yapılan asfalt çalışmasıyla ilgili bilgi aktaran Başkan Zeydan Karalar, "Şu anda çalışma yaptığımız 80. Yıl Bulvarı önemli bir bulvar. Bu noktada TEM’e giriş var. Yol istenilen kalitede olmayınca ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Kısa sürede tamamlayacağımız çalışmanın ardından buranın trafiği rahatlayacak. Bu noktadan TEM’e girmek isteyen ve TEM’den çıkmak isteyen vatandaşlarımızın işi daha kolay ve rahat olacak. Böylece Kenan Evren Bulvarı’nın trafiği de rahatlayacak. Bu bölgeye iki adet altgeçit yapmayı planlıyoruz. Bu dönem onu da yapacağız” diye konuştu.

'DÖNEM SONUNA KADAR BOZUK YOL KALMAYACAK'

Yapılan yolların sağlamlığına da dikkat çeken Başkan Zeydan Karalar şöyle devam etti:

“Biz yaptığımız işin kalitesini kontrol ediyoruz. Göz boyamak için, yapmış görünmek için iş yapmıyoruz. Yıllarca dayanacak yollar yapıyoruz. İşte burada yaptığımız iş bir kazaya kurban gitmezse, kazılmazsa 10 yıl dayanacak bir yol. Yıllarca tamirat görmeye gerek kalmayacak yollar yapıyoruz ki, yaptığımız yol miktarını artıralım. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken yaklaşık 9 bin km yol var. Neredeyse 7 bin kilometresi bozuk. Bu yıl 2 bin km yol yapmayı hedefliyoruz. Tamamını kaliteli yapıyoruz. Dönem sonuna kadar bozuk yol bırakmama hedefimiz var. İnşallah Koronavirüs gibi bir bela çıkmaz karşımıza ve biz programımızı uygularız.”

06 Haz 2020 - 13:14 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.