'6. Erciyes Pediatri Akademisi Kış Kongresi' başladı

ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından her yıl düzenlenen Erciyes Pediatri Akademisi Kış Kongresi Kongresi’...

ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından her yıl düzenlenen Erciyes Pediatri Akademisi Kış Kongresi Kongresi’nin 6’ıncısı başladı.

ERÜ Sabancı Sitesi’nde gerçekleştirilen kongreye, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ile çok sayıda akademisyen katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kongre Başkanı ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Duran Arslan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nın 50 yıldan bu yana; 30’u öğretim üyesi olmak üzere 150 öğretim elemanı, 14 bilim dalı, 200’ü aşkın yatak kapasitesi ile hizmet verdiğini söyledi. Aslan, bundan sonra da aynı şevkle hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli de birer selamlama konuşması yaparak, kongrede emeği geçenlere teşekkür etti. Kongrede, Prof. Dr. Türkan Patıroğlu ve Prof. Dr. Sefer Kumandaş’ta emekliliğe uğurlandı. Çok sayıda üniversiteden bilim insanının katıldığı kongre 29 Şubat’ta son bulacak.

27 Şub 2020 - 13:46 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.